NEW TANDOOR

Recentebeoordeling


5 sterren uit 653 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij New Tandoor. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 21:51 Het eten was zoals altijd top!, levering keurig op tijd. Alleen was het een andere type rijst dan gebruikelijk.
12 jul 2024 om 19:44 Waanzinnig lekker weer! Ongekend dat er elke keer dat top niveau wordt behaald en de liefde voor Koken écht te proeven is! Uiteraard voel je ook dat ze alleen het beste voor hun “Gasten” willen geven! Doet New Tandoor al jaren voor mij! Perfectie!
11 jul 2024 om 21:01 Zoals altijd op tijd en goed warm. En smaakte weer heerlijk.
11 jul 2024 om 20:32 Het eten was lekker maar de allergenen info klopte niet voor het gerecht dat ik had besteld.
5 jul 2024 om 23:54 Superlekker biriyani
28 jun 2024 om 19:26 Erg lekker eten en ruim voldoende hoeveelheid
27 jun 2024 om 20:10 Vol van smaken. Eenvoudig, heerlijk.
25 jun 2024 om 19:34 Vandaag voor het eerst besteld bij dit restaurant en ik ben niet teleurgesteld. Eten was snel klaar, en de chicken curry was heerlijk op smaak. Ik eet de rest morgen als lunch
21 jun 2024 om 19:53 Gewoon weer geweldig! Perfectie bestaat dus wel! Heerlijke smaaksensaties elke keer weer en dat is verslavend! Top keuken! Super lieve eigenaars die écht om hun gasten geven! Wordt altijd zo blij als ik hier bestel….. top!
18 jun 2024 om 20:48 Wij hebben genoten van de heerlijke shrimp curry en chicken curry. Echt een aanrader!
9 jun 2024 om 22:12 Bij de bestelling werd eerst gezegd een bezorgtijd van 20-45 minuten uiteindelijk werd dat 1,5 uur. Gebeld en afgesproken dat we het konden ophalen, gelukkig was dat geen probleem.
9 jun 2024 om 20:29 Op de afgesproken tijd werd het eten bezorgd. Lekker warm gewoon heet! Echt weer genoten.